Om oss

Flera av våra leverantörer erbjuder dessutom renodlade ekologiska och miljövänliga produkter, dessa produkter är markerade med ett löv.

Lokal 57 är en butik som säljer stilren och modern inredning med natur och miljö i åtanke. Vårt motto är att det ska vara lätt att följa tidens trender utan att kompromissa med material och detaljer. Vi erbjuder hållbar inredning med lång livslängd, tack vare en klassisk design i kombination med enkla och rena material. Vi försöker leta efter produkter och leverantörer som tillverkar produkter av hög kvalitet och som i största möjliga mån arbetar med naturliga material.

Hos oss hittar du klassiska inredningsdetaljer till hemmet och fina presenter som är lika roliga att ge som att ta emot.

Under 2020 kommer vi att öppna ett Showroom i Stockholm, fram tills dess är du varmt välkommen att handla hos oss i denna webbutik. Vi samarbetar med Klarna som erbjuder en mängd olika betalningsalternativ samt Schenker för smidiga transporter, vi skickar i normala fall inom 3-5 arbetsdagar. Du kan läsa mer om våra köpvillkor och leveranser under respektive rubrik längst ned på sidan.

Kontakta oss gärna om du har några frågor: info@lokal57.se

Lokal57.se ägs och drivs av Small brands STHLM HB med säte i Stockholm. Vårt organisationsnummer är: 969735-1717. Momsreg.nr: SE969735171701. Bankgironummer: 292-0254.