Om oss

Varmt välkommen till oss! Lokal 57 är en liten familjedriven butik som säljer stilren och modern inredning med natur och miljö i åtanke. Vårt motto är att det ska vara lätt att följa tidens trender utan att kompromissa med material och detaljer. Vi erbjuder hållbar inredning med lång livslängd, tack vare en klassisk design i kombination med enkla och naturliga material. Vi försöker leta efter produkter och leverantörer som tillverkar produkter av hög kvalitet och som i största möjliga mån arbetar med naturliga material. Hos oss hittar du klassiska inredningsdetaljer till hemmet och fina presenter som är lika roliga att ge som att ta emot.

Vi samarbetar med Klarna som erbjuder en mängd olika betalningsalternativ samt Postnord och DHL Servicepoint för smidiga transporter, vi skickar i normala fall inom 2-5 arbetsdagar. Du kan läsa mer om våra köpvillkor och leveranser under respektive rubrik längst ned på sidan.

Vi försöker minska användningen av plast när vi packar, men återanvänder ibland det emballage som vi får av våra leverantörer.

Kontakta oss gärna om du har några frågor: info@lokal57.se

Flera av våra leverantörer erbjuder renodlade ekologiska och miljövänliga produkter, dessa produkter är markerade med ett löv och du hittar dem under kategorin ECO i huvudmenyn längst upp.

Vi är stolta medlemmar av Plant for the planet, som grundades 2007 av av 9-åriga Felix Finkbeiner. Inspirerad av Wangari Maathai, som planterade 30 miljoner träd i Afrika på 30 år, formulerade Felix sin vision: Barn kan plantera en miljon träd i varje land på jorden och därigenom kompensera koldioxidutsläppen på egen hand, medan vuxna fortfarande pratar om att göra det. Varje träd binder ett CO2-intag på 10 kg per år. I dag är Plant for The Planet en världsomfattande organisation med visionen: ”Tre biljoner träd finns för närvarande globalt. Ytterligare en biljon träd kan planteras. Vi vill inspirera världen till att göra just det. Dessa träd kunde fånga 25% av mänskligt tillverkat kolutsläpp varje år.”

Följ oss gärna på Instagram

[insta-gallery id=”1″]