Privat Policy

Privat Policy

Lokal57.se ägs och drivs av bolaget Small brands STHLM HB med organisationsnummer 969735-1717, vi ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter (personuppgiftsansvarig) när vi behandlar dina uppgifter för egna ändamål. 

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via mail: info@lokal57.se.

Vi värnar om din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss. Sammanfattningsvis behandlar vi dina personuppgifter för att:

o   Administrera ditt köp eller din beställning 

o   Kommunicera med dig i samband med köpet, t.ex. skicka orderbekräftelse och recensioner om ditt köp

o   Skicka marknadsföring och anpassad information om produkter, din varukorg, tävlingar och events via e-post och sms

o   Ge dig anpassad marknadsföring i digitala kanaler

o   Hjälpa dig med kundserviceärenden

o   Fullgöra rättsliga förpliktelser såsom ångerrätt, reklamation och följa bokföringslagen

Cookies

Vår webbplats innehåller cookies. Cookies är små textfiler som lagras på användarens dator. Den möjliggör ett bättre och mer anpassad webbsida för dig som användare, och ger oss samtidigt statistik om användandet av Lokal57.se. Cookies innehåller ingen personlig information och är helt ofarligt för dig som användare.

Vi använder oss av cookies för att kunna förbättra användarvänligheten för våra besökare. Våra permanenta cookies används för att mäta antalet sidvisningar till besöksstatistik. Dessa cookies ligger kvar på din dator fram till att du själv tar bort dem.

Vill du inte längre att vi sparar dina cookies på vår webbplats kan du ändra inställningen för användning och omfattning av cookies i din webbläsare eller enhet. Du kan här välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies samt om du vill radera alla cookies när webbläsaren stängs. Gå in på inställningar för din webbläsare eller enhet för att läsa om hur du ändrar dina cookieinställningar.